SPELTIPS: 27/2 Malmö FF – Wolfsburg

Första matchen slutade 2-1 till Wolfsburg. Ett godkänt resultat sett ur Malmös synvinkel, det finns fortfarande en chans för avancemang. Malmö tog ledningen i första matchen men tyskarna fick in två snabba mål. Det var inte den roligaste fotbollsmatch man skådat. Det var mycket boll och få anfall. Wolfsburg tilläts ha mer boll men lyckades inte skapa speciellt mycket. Bägge lagen hade defensiven i fokus. Idag lär vi få se en annan typ av matchbild då Malmö måste gå framåt för att vinna om man vill ta sig vidare i Europa League.

Malmö har erfarenhet av sådana här typer av matcher och stor rutin av Europa spel. Som vi redan vet är Malmö FF riktigt starka på hemmaplan och vi kommer nog få se ett mer bollstarkt, offensivt Malmö FF idag. Nackdelen är fortfarande att det är väldigt tidigt på matchsäsongen, så att man inte är helt 100 samspelta. Men det kan vara en fördel också, man är extremt spelsugen inför hemmapubliken.

Wolfsburg såg en aning bleka ut i första mötet men följde upp det med ligaspel i helgen och vann övertygande mot Mainz med 4-0. Det som talar emot tyskarna är att man dras med tunga skador i truppen. Kevin Mbabu är avstängd,  William och Igancio Camacho är skadade likaså försvararen Roussillon. Även lagets kapten Joshua Guilavogui med stor sannolikhet borta.

Malmö måste gå framåt som sagt och kommer mycket väl kunna få in en boll på hemmaplan. Wolfsburg är offensivt starka, det fick vi se i helgen när man lyckades göra 4 mål i ligan. Får Malmö in ett mål så kommer Wolfsburg behöva trycka på ännu mer och tvärtom. Det är som gjort för att bägge lagen ska göra mål.

SPELTIPS: 27/2 Malmö FF – Wolfsburg

Båda lagen gör mål till oddset 1,78 hos UNIBET

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

Rygga till 1,78 på Unibet