Fredags kvällen bjuder på ishockey allsvenskan mellan gästande AIK mot Timrå. Timrå är 4 i tabellen och ett av lagen som kommer slåss om en kval plats till SHL. AIK ligger klart sist i tabellen. Viktig match för Timrå för att inte tappa mot topp 3 lagen. AIK spelade som senast igår i en jämn och tuff match mot Södertälje där man förlorade på straffar efter mycket matchstraff.

Timrå har fått vila ut ordentligt under julen. Det var 1 vecka sedan man spelade en match. Man har faktiskt 2 raka förluster i ryggen mot topplagen Modo och BIK Karlskoga. Ett svagt AIK är ett perfekt lag att vända trenden efter ledigheten där man har kunnat ladda upp batterier och fin justera sin taktik.

AIK är ur usla. Man ligger klart sist i tabellen och har hela 10 poäng upp till närmaste lag. Så sent som igår spelade man en tuff match mot SSK som gick till förlängning och straffar. Det blir tufft att ladda om både mentalt och fysiskt att spela en till match 24 timmar senare mot ett topplag. AIK har 9 raka borta förluster på bortaplan. Frustration råder i laget och självförtroendet kan inte vara på topp.

Timrå -1.5 till oddset 1.62 hos UNIBET

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

Rygga till 1.62 på Unibet