Det är en super söndag för alla sport älskare. Vi riktar fokus på den dramatiska fotbolls allsvenskan där Hammarby reser till Jämtland för att ta 3 poäng mot Östersund för att inte tappa grepp emot Djurgården om guldet. Det återstår endast 2 omgångar och en mer dramatiskt upplösning av fotbollsallsvenskan får vi leta efter.

Östersund har haft en minst omtumlande säsong där man har haft en kris i klubben sedan alla skandaler kring tidigare ordförande. Man har även tappat hela sin stomme ifrån succé laget ifrån ifjol och försökt bygga ett nytt lag med en ny tränare. Man ligger dock över strecket för att slippa superettan även om man har 2 riktigt tuffa matcher kvar av säsongen, Hammarby idag och Göteborg.

Östersund har förvisso en svag stigande form efter att man har plockat poäng i dom 2 senaste matcherna. Man spelade 1-1 mot Häcken och slog Sirius med 2-0. Inför Hammarby matchen har man dock skadebekymmer i defensiven då Outtara och Pettersson är skadade. Självklart vill man säkra upp sin allsvenska plats ytterligare och försöka ta poäng av både Hammarby och Göteborg men det kommer bli tufft.

Hammarby har guldsmak i munnen och laget går som ett lokomotiv genom allsvenskan. Hammarby vann senaste imponerande över ett annat starkt lag nämligen Malmö FF. Då ska det tilläggas att man saknade många viktiga spelare i laguppställning bl.a.  förstemålvakten Johan Wiland, Jeppe Andersen och stekheta Muamer Tankovic. Tankovic och Andersen återfinns idag i start elvan. Däremot får andremålvakten Davor Blazevic fortsätta i mål vilket han har gjort med förtroende.

Hammarby vinner matchen + totalt över 2.5 mål till oddset 1.78 hos LeoVegas

  • Det har blivit över 2.5 mål dom 5 senaste tillfällen lagen har möts.
  • Dom 2 senaste har det blivit 6 mål respektive 4 mål.
  • Hammarby är på jakt efter guld, 2 omgångar kvar.
  • Östersund är i princip redan säkrade i allsvenskan kommande säsong.
  • Hammarby har gjort 20 mål sina 6 spelade matcher.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 17:30

 

 

 

 

Rygga till 1.78 på LeoVegas