Äntligen är det Champions League igen! Vi riktar in oss på ett riktigt toppmöte mellan Real Madrid och Paris SG på Santiago Bernabéu Stadium. PSG går för gruppseger och Real Madrid vill säkra upp sin 2a placering. Ett riktigt toppmöte med två av världens bästa fotbolls lag!

Läget i Grupp A
1. PSG 4 4 0 0 10-0 12p
2. Real Madrid 4 2 1 1 9-5 7p
3. Club Brügge 4 0 2 2 2-8 2p
4. Galatasaray 4 0 1 3 0-8 1p

Bägge lagen har fin form just nu. Real Madrid startade säsongen svagt men har verkligen rykt upp sig nu i slutet av hösten. Man är obesegrade i 6 raka matcher just nu. Nyförvärvet ifrån Chelsea, Eden Hazard har varvat upp och ser ruskigt bra ut ihop med Karim Benzema.

PSG har 3 raka vinster i ryggen. Noterbart är att man inte släppt in ett enda mål under Champions League gruppspelet än. Mål framåt så har Real och PSG jämnt skägg. Paris har dragits med tunga skador på bl.a. Neymar och Mbappe. Men dessa två herrar ser ut att vara aktuella inför kvällens match.

Det är två offensivt starka lag som gör upp så vi kommer fokusera på målspelet. Senaste mötet gick Paris segrande med 3-0. Ikväll kommer Real ge Paris en tuff utmaning.

Båda lagen gör mål i andra halvlek till oddset 2.38 hos LeoVegas

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 21:00

Rygga till 2.38 på LeoVegas