SPELTIPS: 26/1 Roma – Lazio 

Ett stekhett derby i serie A väntar under söndagen mellan Rom lagen Roma och Lazio. Lagen ligger häck i häl på varandra i ligan så räkna med en riktig underhållande fotbolls match.

ROMA

Man befinner sig på en 5e plats i ligan och har blandat och gett dom senaste matcherna. Roma har mer press på sig bakifrån i ligan där Atalanta är och nosar. Det är Champions League platser som står på spel.  Roma har spelat ojämnt större delar av säsongen. Nu efter årsskiftet har man förlorat 3 av 5 matcher. Nu är man rejält skadeskjutna dessutom; Nicolo Zaniolo, Davide Zappacosta, Javier Pastore, Davide Santon, Amadou Diawara, Henrikh Mkhitaryan samt Diego Perotti är alla borta.

LAZIO

Laget har fin form även om man förlorade sin senaste match i cupen mot Napoli med 1-0. I ligan har man ofattbara 12 raka segrar. Man ligger just nu på en 3e plats i ligan. Man kan gå mot en av sina bästa säsonger sedan Sven-Göran Erikssons tid i klubben för 20 år sedan. Det finns en otrolig harmoni i laget och man spelar en fin fotboll. Anfallaren Ciro Immobile gör en super säsong med 23 mål på 19 matcher. Dom spelarna som saknas idag är Jordan Lukaku, Adam Marusic och Danilo Cataldi.

Det är derby och mycket prestige och känslor vilket ofta leder till en fysiskt fotboll som i sin tur leder till en hel del kort. Senaste matchen när lagen möttes i början av september så blev det 7 gula kort. Förra säsongen blev det 4 gula kort och 1 rött kort. Att spela på kort är ett spelalternativ. Men vi väljer mål. Vi tror på en målrik match då Lazio har en bländande offensiv och Roma lär inte gå lottlösa heller idag. Oftast brukar jämna och heta matcher avgöras i slutet därför tror vi på en mer målrik andra halvlek.

SPELTIPS: 26/1 Roma – Lazio 

Totalt över 1.5 mål i andra halvlek till oddset 1.74 hos BETSSON

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 18:00

Rygga till 1,74 på Betsson