Det är en lugn sport måndag som väntar överlag men vi hittar ett intressant spel ifrån ryska ishockeyligan KHL och mötet mellan SKA St.Petersburg och kinesiska laget Kunlun Red Star.

St.Petersburg är alltid ett topplag att räkna med. Man startade säsongen sisådär men har verkligen snappat till sig mot slutet av hösten. Man har just nu 5 raka vinster varav 3 av dom är på bortaplan. Man leder sin division och befinner sig på en 5e placering i den totala tabellen. I SKA hittar vi svenska backarna David Rundblad som gör sin 3e säsong i klubben, Lukas Bengtsson som är skadad för tillfället och målvakten Magnus Hellberg som får mestadels agera som andremålvakt.

Kunlun Red Star består i stort sett av kanadensare och amerikaner. Man befinner sig på en 18e plats i den totala tabellen. Noterbart är att SKA.St Petersburg och Kunlun Red Star har lika många vinster denna säsong, 11 st i ordinarie tid. SKA har desto fler övertids vinster. Det skiljer 9 poäng mellan lagen, vilket  inte är så farligt med tanke på placeringarna. Det beskriver hur jämn KHL är som liga. Kunlun har blandat och gett dom senaste matcherna. Lagen möttes för ca 2 veckor sedan och då gick SKA segrande med 3-2. SKA har faktiskt vunnit samtliga möten mot Kunlun.

SKA St.PeterSburg vinner + totalt över 3.5 mål i matchen till oddset 1.98 hos UNIBET

  • SKA har vunnit samtliga 5 senaste mötena.
  • SKA är i fin form, 5 raka segrar och ett målsnitt på 3.40
  • Kunlun har ett svagare målsnitt sina 5 senaste, 1.80
  • Totalt sett dom 5 senaste inbördes mötena står det 25-9 till SKA.St Petersburg.
  • Spelet totalt över 3.5 mål har suttit 5 av 5 senaste inbördesmatcherna.
  • SKA är ett bättre lag på pappret.
LYCKA TILL VID RYGG!
MATCHSTART: 17:30

 

Rygga till 1.98 på Unibet