Manchester United startade Premier League på bästa sätt genom köra över Chelsea med hela 4-0 till att följa upp med en platt match mot Wolverhampton, en match som slutade 1-1. 1-1 låter inte så illa mot Wolverhampton som är ett bra PL lag men spelat fanns inte där. Kanske fick man lite för mycket luft under vingarna ifrån premiär matchen.

Man U är ett lag som säsong efter säsong har press på sig att prestera och alla förväntar sig att laget ska göra det också. Man genomgått en rekonstruktion i klubben och man har avverkat en hel del tränare på vägens gång som skapar oro i klubben, vilket är försåtligt. Nu verkar man hittat rätt i Ole Gunnar Solskjaer och med nya fräscha spelare kanske denna säsong blir Manchester Uniteds säsong.

Crystal Palace har det tungt i inledningen av Premier League, 1 poäng av dom 2 inledande matcherna. Man har skapat 0 mål framåt vilket är oroväckande. Det blir en tuff uppgift att spräcka målnollan på Old Trafford. Crystal Palace spel är fokus på det defensiva och spelar överlag ingen underhållande fotboll.

MANCHESTER UNITED -1 TILL ODDSET 1.55 HOS LeoVegas

  • Crystals Palace offensiv är dålig.
  • Manchester United är starka på Old Trafford.
  • Manchester Uniteds trupp är klasskillnad mot Palaces.
  • Man U har visat fin form överlag i inledningen av PL.
  • 5 senaste inbördes mötena har Man U vunnit 4 och spelar oavgjort 1.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 16:00

Rygga till 1.55 på LeoVegas