Både Häcken och AIK är tippade högt inför årets säsong. AIK spelade senast mot Örebro borta och såg väldigt bleka ut. Fjolårsmästarna har mycket kvar att leva upp till. Man tappade ett 1-1 resultat till 2-1 med 1 min kvar av matchen. Man lyckades skjuta hela 20 skott men endast 5 skott på mål. Nä AIK ska ha kritik. Häcken har börjat desto bättre. Oavgjort i premiären borta mot Malmö FF för att i omgång 2 vinna hemma mot Helsingborg, till att köra över nykomlingarna Falkenberg till att sedan åka på en uddamål förlust mot Djurgården.

AIK behöver jobba på offensiven. Häcken har en fin offensiv men behöver jobba på att hitta en balans i sitt spel. Man blandar och ger för mycket. Senaste matchen emot Djurgården var en riktigt tråkig och händelselös fotbollsmatch.

AIK bara måste resa sig och börja spela som ett topplag man ska vara och vad passar inte bättre än att vända på denna negativa trend på hemmaplan mot Häcken? Ett offensivt Häcken som har snittat 2,60 mål på bortaplan dom senaste 5 matcherna. Därför rekommenderar vi spelet – ”hemmalaget vinner och båda lagen gör mål” till det fantastiska fina oddset 5,30 hos Unibet. Lycka till vid rygg!

Matchstart: 19:00

Rygga till 5,30 på Unibet