I lägger fokus på Europa League och matchen mellan Besiktas – Braga i grupp K. En måste match för hemmalaget i en annars jämn grupp.

Turkiska Besiktas har spelat 2 matcher i grupp K och har förlorat bägge 1-0 mot Wolverhampton och 4-2 mot Slovan Bratislava som för övrigt leder gruppen. Tack vare dessa förluster ligger Besiktas sist i gruppen och måste vinna den här matchen för att inte tappa för mycket mot dom övriga lagen.

Portugisiska Braga ligger på 2a plats med samma poäng som 1an Slovan Bratislava. Man har 1 seger borta mot Wolverhampton där man vann med 1-0. Man kryssade i sin andra match mot Slovan Bratislava.

Eftersom det är en viktig match för bägge lagen och framförallt Besiktas så tror vi att vi synar kortspelet inför denna match. Båda lagen spelar i ligor där fysiskt spel är vanligt och kort i matcher förekommer ofta. Bägge lagen har även hetlevrade spelare som är vana att dra på sig kort.

Formen i övrigt talar för Braga eftersom man har 4 segrar sina 5 senaste matcher. Man hade en tung säsongsinledning i Primeira Liga men har snappat upp sig nu på slutet. Besiktas har gått tyngre i den inhemska ligan där man befinner sig på en 12e plats efter 8 spelade matcher.

Totalt över 5.5 kort till oddset 2.25 hos UNIBET

  • Bragas 2 matcher i gruppen har slutat med 5 respektive 6 kort.
  • I Besiktas 2 senaste matcher har det blivit 12 gula kort + 1 rött kort.
  • Besiktas är behov av poäng och dom kommer kriga för det.
  • 2 fysiska lag som spelar i fysiska inhemska ligor.

 

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

Rygga till 2.25 på Unibet