SPELTIPS: 24/1 Brecsia – Milan (serie A). Sedan Zlatan klev in i Milans omklädningsrum har laget växt flera dimensioner. Nu väntar borta möte mot ett svagt Brecsia.

BRECSIA

Laget går inget vidare. Man har endast 4 vinster den här säsongen på 20 spelade matcher. Man krigar för att hålla sig kvar i Serie A men det ser ut att bli Serie B för Brecsia nästa säsong. Brecsia har släppt in 10 mål sina 4 senaste matcher. I denna match saknas lagets stjärna Mario Balotelli på grund av en onödig avstängning. Ett eventuellt tungt avbräck då Balotelli leder den interna skytteligan i laget. Dock så kan Balotellis frånvaro vara lika positiv som negativ. Allt beror på hur hans humör är. En Balotelli ur form kan sänka laget mer än vad han gör nytta. Även om man får det tufft ikväll så är man inte helt ofarliga. Man har gjort mål på Juventus, Inter och Lazio under säsongen.

MILAN

Att kritikerna aldrig lär sig när det kommer till Zlatan Ibrahimovic. Mannen slutar aldrig att överraska och jag tror vi bara fått se ett litet smakprov av det han kommer åstadkomma i Milan tröjan. Det är rätt fascinerande vilket inflytande karln har ändå. Sedan Zlatans inkomst/återkomst har man vunnit 3 raka matcher. Ett Milan som innan spelade rätt mediokert. Milan befinner sig på en 7e placering i ligan och spelar om Europa League kvalplatser. Milans målproduktion har vaknat till liv. På sina 3 senaste matcher har man gjort 8 mål.

Milan vann första mötet på San Siro med 1-0. Den matchen spelades dock 31 augusti så mycket har skett fram tills idag. Vi tror Milans fina trend blir för svår för Brecsia att sätta emot.

Milan vinner till oddset 1.76 hos BETHARD

SPELTIPS: 24/1 Brecsia – Milan (serie A)

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 20:45

Rygga till 1,76 på Bethard