Anrika Celtic gör upp med AIK om en plats i Europa League. Celtic som åkte ut för någon vecka sedan ur Champions League kvalet mot Cluj jagar en snabb revansch och det kan AIK få sota för idag. Europa League ska man till vilket pris som helst ta sig till.

Celtic är storfavoriter i denna omgång men AIK kan absolut överraska. Skotska ligan har startat och Celtic har hunnit spela 2 matcher som båda har resulterat i vinst där man har gjort 12 mål framåt på dom 2 matcherna. Det handlar som vanligt om 2 lag i den skotska ligan och det är Celtic och Glasgow Rangers.

Celtic är ett offensivt skickligt lag som består av mycket talang. För AIK gäller det att få med sig ett så bra resultat som möjligt så vi kommer nog få se ett defensivt AIK idag som ska vara mycket nöjda om man ordnar oavgjort.

Ett defensivt och disciplinerat AIK som har en 100% trupp är inte lätta att få hål på och vi tror AIK har fin potential till att få med ett kryss i denna match. Oddset på en dubbelchans för AIK är för bra för att bortse ifrån.

X2 TILL ODDSET 2.80 HOS LeoVegas

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 20:45

 

 

Rygga till 2.80 på LeoVegas