SPELTIPS: 22/2 Leicester – Manchester City

En fantastiskt fotbolls lördag väntar i Premier League mellan två av ligans bästa lag, Manchester City och Leicester.

Manchester City ligger på en andra plats i ligan och man är alldeles för långt ifrån tabell 1an Liverpool som ser ut att gå mot en säker ligatitel. Dock så skiljer det endast 4 poäng mellan City och tabell 3an som är just Leicester.

Det återstår att se om hur City väljer att prioritera denna match då en betydligt viktigare match väntar runt hörnet. På onsdag väntar nämligen den första fasen av Champions League-slutspelet och Real Madrid står för motståndet i en åttondelsfinal. Klubben fick även tråkiga nyheter i veckan att man är avstängd ifrån Champions League under 2 år på grund av ekonomiska orsaker. Det kommer självklart överklagas och bli en långdragen process. Det återstår att se vad som klubbas till slut. Frågan är dock hur mycket detta har påverkat laget?

Leicester monster säsong ser ut att planat ut nu mot slutet och man har två raka kryss matcher i PL och en förlust mot Aston Villa i semifinal i cupen. Man kan dock inte att förundras vilken säsong Leicester har gjort. Man har slagit kritikerna på fingrarna. För övrigt så saknas idag Choudhury som är avstängd.

Manchester City har en större bredd och bättre trupp överlag om man jämför med Leicester. Men av någon konstig anledning verkar spelbolagen ha en övertro på Manchester City dom flesta gånger laget spelar. Att oddsen ska skilja så mycket som dom gör idag känns inte relevant på Leicesters hemmaplan. Med tanke på vad som väntar för Manchester City om 4 dagar får vi se hur dom agerar. Men en dubbelchans till 66,66% vinstchans lockar.

Leicester eller oavgjort till oddset 2,23 hos LeoVegas

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 18:30

Rygga till 2,23 på LeoVegas