Första titeln i Italiensk fotboll för denna säsong skall avgöras. Final i Italienska Supercupen! Matchen spelas på King Saud University Stadium i Riyadh, Saudiarabien.  När regerande Serie A-mästaren Juventus och Coppa Italia-mästaren Lazio.

Bägge lagen jagar titlar så denna match är otrolig viktig för bägge lagen. En riktig prestige match. Lagen möttes för ca 2 veckor sedan i Serie A och då gick Lazio segrande med 3-1, Juventus är nog rätt revanschsugna. Dessförinnan hade Juventus 3 raka segrar upp mot Lazio, så statistiken talar för Juventus idag. När denna match spelas på en neutral plan så kan det bli en öppen historia. Något som även talar för mål under söndagen är det faktum att Juventus målvakt Szczesny har dragit på sig en skada, oroande för Juventus är att Chiellini är fortfarande skadad.

Båda lagen visar fin form. Juventus som låg på 1a plats i serie A igår, fick se sig förbipasserande av Inter igår. Dock ligger bägge lagen på samma poäng. Lazio befinner sig på en 3e plats i ligan.

Räkna med en bra, svängig fotbolls match som skulle kunna gå till förlängning. Vi fokuserar på målspelet.

Totalt över 2.5 mål till oddset 1.82 hos UNIBET

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 17:45

Rygga till 1.82 på Unibet