Igår spelades det flertalet matcher och idag, söndag spelas det en drös till med allsvenska matcher. Vi fokuserar på IFK Göteborg som tar emot formstarka AFC Eskilstuna. Göteborg chockade alla kritiker i början av säsongen och presterade en riktigt fin fotboll med bra resultat, nu har man kommit in i en lite djupare svacka efter senaste matchen mot Falkenberg som slutade 1-1. Mycket tack vare att man har en del offensiva skador i truppen ex Patrik Karlsson-Lagemyr och lagkaptenen Sebastian Ohlsson även Lasse Vibe är skadad inför denna match.

AFC Eskilstuna är ett bottenlag som startade säsongen dåligt men dom har ryckt upp sig och är inne i en formtopp just nu. I senaste matchen slog man Kalmar med hela 3-1. Dom 2 matcherna innan Kalmar matchen fick man oavgjorda resultat både mot Djurgården och GIF Sundsvall.

Form slår klass. Även om IFK Göteborg är ett mycket bättre lag än AFC Eskilstuna så har Eskilstuna en god chans att vinna eller åtminstone ta poäng idag. Man får inte glömma bort att i premiär matchen av denna allsvenska säsong möttes lagen i Eskilstuna och där vann AFC Eskilstuna med hela 3-1 mot IFK Göteborg.

Vi hittar ett intressant spel idag i denna match.

DUBBELCHANS X2 TILL ODDSET 2,60 HOS UNIBET

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 15:00

Rygga till 2,60 på Unibet