Stormöte under lördags kvällen i Premier League mellan tabell 3an Manchester City mot tabell 2an Leicester.

Manchester City har tappat lite mot toppen och inte presterat på sin högsta nivå än. Man fick tillbaka lite självförtroende efter senaste matchen mot Arsenal, där man krossa  med 3-0. Offensivt har man enorm kvalité i truppen även om man dras med en del skador.  Laporte och Sane borta ett bra tag till, Stones och David Silva missar definitivt matchen och Aguero är tillbaka i träning, det återstår att se hur mycket han eventuellt skulle klara av att spela idag, kanske ett inhopp under matchen?

Man kan inte annat än att beundra tränaren Brendan Rodgers som har fått ihop Leicester till ett topplag. Man behärskar alla positioner, från en stabil defensiv till en offensiv där Jamie Vardy är glödhet med sina 16 mål och leder överlägset skytteligan i Premier League. Jämfört med Man C så ser skadefronten bra ut på den ordinarie startelvan. Manchester Citys höga backlinje kan få en del problem med Leicester offensiv i afton. Leicester kommer gå för vinst för att behålla 2a platsen.

Räkna med en riktigt underhållande fotbollsmatch med ett Leicester i toppform mot ett Manchester City som är på väg uppåt formmässigt.

Bägge lagen gör mål + Leicester eller oavgjort till fina oddset 4.10 hos LeoVegas

  • Leicester är i fin form.
  • Manchester C har blandat och gett under säsongen.
  • Senaste 3 mötena har Leicester 1 vinst, Man C 1 vinst och 1 kryss match.
  • Jamie Vary i Leicester leder skytteligan, stekhet.
  • Spelet bägge lagen gör mål har suttit i 4 av dom 5 senaste mötena.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 18:30

 

 

Rygga till 4.10 på LeoVegas