Toppen mot botten i Italienska Serie A när tabell tvåan Inter tar emot på San Siro, bottenlaget och Genoa som befinner sig på en 19e placering i ligan.

Det råder absolut klasskillnad mellan lagen. Sett till historiken har Inter väldigt lätt för just Genoa.

Förra säsongens resultat
Genoa – Inter 0-4
Inter – Genoa 5-0

Inter är riktigt bra denna säsong och är Juventus största utmanare till Scudetto. Lazio och Roma har också en chans. Att Inter är så pass bra denna säsong beror mycket på demon tränaren Antonio Conte. Conte har fått ihop en bra spelar mix och fått stjärnvärvningar som exempelvis Romelu Lukaku att topp prestera och ligger på en 2a plats i skytteligan med 10 fullträffar. Dagens hemma match mot ett svagt Genoa är en perfekt match att studsa tillbaka på och komma på vinnarspåret igen innan årets slut efter att man spelat 2 kryss matcher i ligan mot Roma och Fiorentina.

Genoa har 17 raka borta matcher utan att vinna och vi tror definitivt inte man vinner sin första match borta mot Inter. Genoa saknar dessutom sin mest erfarne spelare Pandev som är avstängd och hade säkert kunnat hota sin gamla klubb en del. Inter har några avstängningar på bl.a. Brozovic och Martinez, men detta ska inte påverka mot Genoa.

Inter -1.5 till oddset 2.35 hos UNIBET

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 18:00

Rygga till 2.35 på Unibet