SHL är igång och nu drar ishockeyallsvenskan igång på riktigt. Toppfavoriterna Modo tar emot Västervik i Fjällräven arena.

Modo: har haft några riktigt tuffa år sedan man åkte ut ur SHL. Förra säsongen slutade man på en 6e plats vilket ändå måste ses som ett misslyckande för föreningen. Inför denna säsong har man fått behålla viktiga kulturbärare ex backen och lagkaptenen Tobias Enström som betyder oerhört mycket för Modo och kommer vara en viktig kugge för klubben om man vill tro på SHL. Man har även spetsat med några intressanta namn, vi tänker på Malmö duo Kim Rosdahl och Anton Öhman. Modo har gjort bra ifrån sig i träningsmatcherna på försäsongen och kan ha något bra på gång denna säsong.

Västervik har en relativt tunn trupp och högst troligt ligga i botten av allsvenskan. Offensivt så har man Victor Öhman som är klubben trogen och en stabil poänggörare man har även fått in Erik Nyström ifrån Pantern som garanterat få en framträdande offensiv roll. Mycket av den tunna truppen består självklart av ekonomi. Man har tyvärr inte dom finansiella musklerna som exempelvis Modo har. Man värvar någon framstående allsvensk spelare för att fylla på med spelare ifrån juniorligan och oprövade amerikaner.

Över 4.5 mål under ordinarie speltid till oddset 1.57 hos NordicBet

  • Dom 5 senaste inbördes mötena matcherna sedan 2018 har slutat med 5 mål eller fler.
  • Västervik har släppt in 13 mål och gjort 9 dom 2 senaste träningsmatcherna.
  • Modo har släppt in 8 och gjort 8 mål dom 2 senaste träningsmatcherna.
  • Alltid premiär nerver.
  • Brukar ta några matcher i serien innan spelet klaffar i match sammanhang. Vilket ofta leder till missar och målchanser.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

 

Rygga till 1.57 på NordicBet