Fint möte i Tyska Bundesliga väntar när Borussia Dortmund möter Hoffenheim på PreZero Arena.

Vi siktar in oss på lite statistik direkt eftersom det finns stor chans till ett målkalas ikväll. Senaste mötet slutade med 3-3 och 4 av 5 möten har slutat med över 2.5 mål. Bägge lagen har gjort mål i 5 senaste matcherna. Dortmund befinner sig just nu på en 4e plats medans vi hittar Hoffenheim på en 9e placering.

Dortmund visar riktigt fin form medans Hoffenheim har haft det lite tuffare nu mot slutet av hösten. Hoffenheim har endast 1 vinst sina 5 senaste matcher och 3 förluster. Dortmund däremot har 4 vinster av sina 5 senaste matcher. Man har spelat fin offensiv fotboll vilket vi såg bl.a. i senaste matchen mot RB Leipzig so slutade 3-3. I Champions League har man presterat bra mot topplag som Barcelona och Inter. Man gjorde det så bra i Champions League så man togs sig till en åttondelsfinal.

Statusen i trupperna är följande: Axel Witsel, Thomas Delaney, Marcel Schmelzer samt eventuellt Jadon Sancho kommer missa matchen för Dortmund. Någon Ishak Belfodil kommer inte finnas med för Hoffenheim, som också har tveksamheter runt statusen på Kevin Vogt och Steven Zuber.

Sett till tidigare möten så tror vi även denna match kommer bli en jämn historia.

TSG Hoffenheim vinner (pengarna tillbaka vid oavgjort) till oddset 2.90 hos BETSSON

Rygga till 2.90 på Betsson