Timrå är att räkna med i år tillsammans med Modo, Björklöven och BIK Karlskoga. En intressant borta match väntar nu mot ett överraskande Almtuna.

Almtuna har verkligen överraskat hittills på säsongen. Från att åkt ut allsvenskan till att kommit tillbaka efter att Pantern gick i konkurs så har klubben vänt den negativa trenden och börjat få fart i den klassiska Uppsala klubben. På hemmaplan har man 4 vinster sina 5 senaste matcher, där man bl.a.. slagit Björklöven och Västerås. Almtuna är väldigt beronde av Tony Mårtensson och vi får se hur det artar sig resterande av säsongen då det alltid är tufft för ett lag att luta sig mot en eller ett par spelare.

Timrå har ett intressant lag och en onekligen intressant första kedja med Dahlén, Lundin och Lööke. Dahlén och Lundin ligger topp 3 i ishockeyallsvenskan poängliga och målliga. Att Dahlén besitter kapacitet, det visste dom flesta men det stora genombrottet är Albin Lundin, 29 poäng på 19 matcher varav 11 mål har han skrapat ihop hittills. Lundin som kommer ifrån Djurgårdens juniorverksamhet har tidigare spelat i Almtuna så denna match är speciell. Speciellt när Lundin fick sparken av Almtuna förra säsongen. Snacka om revanschlust ikväll hos Lundin!

Vi tror Timrå bryter Almtunas trend med 6 poäng i 6 raka hemma matcher.

Timrå vinner till oddset 1.86 hos UNIBET

  • Timrå är bättre lag än Almtuna.
  • Almtuna saknar en av sina viktigaste poänggörare, Tobias Liljendahl.
  • Timrås första kedja är stekhet.
  • Timrå har hela 6 spelare med förflutet i Almtuna som mer än gärna vill klämma åt sin gamla klubb.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART:19:00

 

 

Rygga till 1.86 på Unibet