Mer dramatiskt blir det inte i allsvenskan…det är nedräkning och dom kommande matcherna skall det avgöras! Vi fokuserar på en högprestige match när Hammarby tar emot Malmö FF på ett kokande Tele 2 arena.

Hammarbys offensiv går inte att klaga på då man har gjort överlägset flest mål i allsvenskan hittills, hela 67 stycken vilket går att jämföra med det lag som gjort näst flest mål, Norrköping som har gjort 50 stycken mål. Serieledande Malmö FF har samma poäng som tvåan Djurgården, 59 poäng. Hammarby ligger på 3e plats med samma poäng som AIK, 56 poäng. Snacka om dramatik!

Hammarby som är ruskigt starka på hemmaplan som dessutom har en formkurva som pekar rakt upp. Tankovic, Djurdjic och Kacaniklic har alla varit brutala mot sina motståndare på slutet av säsongen. Tyvärr är Tankovic skadad inför den här matchen, likaså Jeppe Andersen och förste målvakten Johan Wiland. Ska Hammarbys guld drömmar fortsätta efter denna match så krävs det en vinst idag. Med Hammarbys fanatiska publik på Tele 2 arena blir det som en extra spelare på planen.

Denna match är lika viktig för Malmö FF som den är för Hammarby, däremot ”kan” Malmö tappa poäng och ändå ha guldchanser, men självklart siktar man på en vinst. Malmö FF har likt Hammarby en del skador i sin trupp som påverkar mittfältet extra. Anders Christiansen är skada och Oscar Lewicki är osäker för spel, Lewicki stod över gårdagens träning pga skadebekymmer. Även Sören Rieks är ett frågetecken inför matchen. Bonke Innocent är avstängd.

Bägge lagen har kapacitet att vinna den här matchen. Matchen kan sluta hur som helst, Malmö FF vinst eller Hammarby vinst. Vi fokuserar på målspelet.

Båda lagen gör mål till oddset 1.61 hos UNIBET

  • 4 av 5 senaste mötena har slutat med bägge lagen gör mål.
  • Hammarby är äckligt bra på Tele 2 arena och har gjort 37 (!) mål sina 10 senaste hemma matcher…
  • Malmö FF är i fin form och har gjort mål i sina 3 senaste borta matcher.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 15:00

Rygga till 1.61 på Unibet