3-2 i matcher till Frölunda. Vinna eller försvinna ikväll då för Djurgården. Djurgården lyckades inte bryta Frölundas galna svit på hemmaplan. Något som har varit kännbart i denna finalserie är att det alltid är hemmalaget som vunnit. Blir det en match 7 i denna finalserie må tro?

Djurgården: Det har verkligen svängt i matcherna i denna finalserie. Djurgården har varit helt under isen halva matchen till att tvärvänt och styrt matchen. Man blir lika förvånad varje gång Djurgården gör på detta sätt. Laget har inte råd att ta onödiga utvisningar och speciellt inte mot Frölunda.

Frölunda: Oj vilket powerplay Frölunda har. Där har man en riktig ”game killer” när man får chansen. Alla topp spelare har nått till den nivån man kräver av dom. Det finns egentligen inte så mycket att klaga på hos Frölunda. Dom vill styra matchen ifrån början och får dom fäste direkt i början med några mål, då blir dom svår knäckta.

Det har inte varit några målsnåla matcher. Det finns en mer att kräva av Djurgårdens försvarsarbete. Vi tror att det kommer bli samma i denna match som tidigare matcher, mycket mål. Djurgården vill göra allt för att vinna och måste gå till attack, likaså Frölunda som vill spela hem SM-Guldet. Därför kommer spelet öppna upp sig och det kommer komma fina lägen för båda lagen.

Vi rekommenderar spelet ”över 5,5 mål” till oddset 1,98 hos Nordicbet. Lycka till vid rygg!

  • Frölunda har ruskigt effektiv PP. Lägen kommer att komma.
  • Djurgårdens försvar har varit sisådär.
  • I denna finalserie är DIFs målsnitt på hemmaplan 3,17. Frölundas målsnitt på bortaplan är 3,17.
  • Alla matcher i denna finalserie har slutat med minst 5 mål och mer.

 

Matchstart: 19:30

Rygga till 1,98 på NordicBet