Senast lagen möttes var 16 mars i FA cupen, då vann Wolverhampton med 2-1 och slog ut Man U ur turneringen. Ikväll möts dom återigen.

Wolverhampton: Har överraskat i år i ligan. Trots att man är nykomling så har man hållit sig högt i tabellen. Med 7 matcher kvar att spela ligger man på en 8e plats i tabellen. Noterbart är att laget har gjort 11 mål i dom senaste 13 matcherna. Man har ett psykologiskt övertag mot Man U då man spelade oavgjort 1-1 i första mötet i ligan och sedan snöpligt slog ut dom i FA cupen med 2-1.

Man U: Nilsson Lindelöf som saknades i senaste matchen mot Watford återfinns i laguppställningen mot Wolverhampton. Romelu Lukaku är också med i kvällens trupp efter suttit på bänken för en lättare fotskada. På sakdelistan återfinns Eric Bailly, Antonio Valencia, Matteo Darmian och Alexis Sanchez. Räkna med ett revanschsuget Manschester United.

Man U har gjort mål i fem av sina sex spelade matcher och Wolverhampton  har gjort 11 mål dom senaste 13 matcherna, som vi skrev ovan. Därför rekommendera vi ett spel på att båda lagen gör varsitt mål till oddset 1,85 hos Unibet. Lycka till vid rygg! Länk till Unibet finns på startsidan.

Matchstart: 20:45