Det står 3-2 i matcher till Djurgården, ikväll är det vinna eller försvinna för Skellefteå när 2 jämna lag drabbas samman.

Skellefteå: Det finns 2 frågetecken inför kvällens match gällande backarna Patrik Norén och Fredrik Lindgren, dom ska dock matchtestas men det åter står om dom kommer till spel ikväll, i sådana fall är det ett tungt avbräck för Skellefteå. Det är alltid en fördel att spela inför en kokande hemmapublik. Ikväll gäller det att firman Möller, Lindström kliver fram och visar att man är som bäst när det som mest gäller. Skellefteås största stryka är Powerplay där man är hela 50% under slutspelet och gjort 6 mål.

Djurgården: Det gäller för Djurgården att spela disciplinerat och inte dra på sig onödiga utvisningar då Skellefteå har ett ruggigt bra powerplay. Dags för kedjan Josefson, Lilja och Brodin att kliva fram ett snäpp till här under slutspelat. Kvalitéerna finns där, det såg man inte minst under grundserien. Djurgården har och en av ligans bästa målvakter Adam Reiderborn som blev utsedd till ligans bästa målvakt ifjol.

Oscar Möller har snittat 1 poäng per match under slutspelet därför tipsar Sveabetting att spelaren Oscar Möller gör minst 1 poäng ikväll under ordinarie matchtid till oddset 1,65 hos Unibet. Lycka till vid rygg! Länk till Unibet finns på startsidan.

Matchstart: 19:00