Då är det dags för match 4 i denna spännande matchserie som Timrå leder med 2-1 i matcher. Det kommer bli en het duell ikväll. Samtliga matcher tidigare har gått till förlängning eller avgjorts i slutet av matchen.

Oskarshamn: En av Oskarshamns bästa spelare denna säsong är Alex Hutchings, han har gjort 39 poäng i allsvenskan grundserie. I senaste matchen cross-checkade han Timrås Hampus Larsson i ansiktet och fick matchstraff. Till kvällens match är Hutchings avstängd och det kan till och med vara så att han har spelat klart för resten av säsongen, beroende på disciplins nämndens utlåtande. Detta är ett tungt avbräck för Oskarshamn. Det gäller för Oskarshamn att fortsätta spela disciplinerat som vi sett både mot AIK och i matcherna mot Timrå.

Timrå: Har ett ypperligt tillfälle att få matchboll med 3-1 i matcher, vid vinst ikväll har man tre matcher på sig att endast vinna en, där dessutom två av dem är på hemmaplan. Timrå har fina offensiva kvalitéer genom spelarna Wedin, Törnqvist, Rensfeldt och även Kindvall, som gjorde flest mål av alla backar i årets SHL. Defensivt finns det mer att önska. Timrås målvakt Niklas Svedberg kan spela som ett monster i målet bra stunder. Hans akilleshäl är hans humör och temperament som Oskarshamn kan dra nytta av.

Det har varit roliga matcher i denna serie, mycket böljande spel fram och tillbaka då båda lagen har fina offensiva kvalitéer men brister defensivt. Vi tror att inget av lagen kommer hålla igen utan det kommer bli attack direkt vilket kan leda till en målrik match.

Sveabetting tipsar om att båda lagen gör minst 2 mål vardera under ordinarie matchtid till oddset 1,71 hos Betsson. Lycka till vid rygg! Länk finns på startsidan.

Matchstart: 19:30