Äntligen har det kommit dit alla längtar efter, slutspel och kvartsfinal i JVM. Sverige som gick obesegrade i gruppen får möta värdnation, Tjeckien ifrån andra gruppen. Sverige mötte Tjeckien precis innan JVM i en träningsmatch, då körde Sverige över värdnationen med hela 5-1.

Vi tror Tjeckien passar Sverige relativt bra som motståndare. Tjeckerna har inte alls imponerat förutom i premiärmatchen då man slog ett lamt Ryssland med 4-3. Man går in i slutspelet med 3 raka förluster i ryggen. Inför Sverige matchen är det en viss oro i truppen. Bägge förstemålvakterna Dostal och Patrik är frågetecken, det kan bli så att 3e keepern får hoppa in i matchen. Man har även skador på Lauko och Jenik, två av lagets bästa offensiva spelare, så läget är jobbigt i truppen.

Sverige går in i slutspelet med starkt självförtroende efter att inte förlorat en enda match i gruppspelet och släppt in minst mål bakåt och gjort flest mål framåt av alla lagen i bägge grupperna. Montén har fått till hela laget, allt ifrån backarna till målvakterna till forwards. Alla har hittat sin roll i turneringen och dom spelarna som ska vara med framåt och bidra har fått igång poängproduktionen. Sverige besitter en otrolig spets och talang. Dom här spelarna brinner för såna här typer av matcher och Tjeckien kommer behöva jobba extremt hårt om man ska kunna vinna ikväll.

Junior VM matcher är ofta målrika men nu är det kvartsfinal och Tjeckien spelar på hemmaplan så dom kommer kriga med hemmapubliken i ryggen så vi räknar med att det inte blir någon mål explosion.

Sverige vinner + Totalt Under 6.5 mål (under ordinarie tid) till oddset 2.95 hos UNIBET  

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

Rygga till 2.95 på Unibet