Malmö FF gästar ett formsvagt Örebro på bortaplan. Malmö FF har näst bäst chans till guldet av Djurgården och Hammarby. Man har dom bästa förutsättningarna om man ska se till motståndet.

Örebro har ingenting att spela för, dessutom är man i en dålig form med endast 1 vinst sina 5 senaste matcher. Man har blandat och gett under säsongen. Örebro har släppt in många mål och kommer sannolikt låta många unga talanger att få chansen i sista matchen. Man har redan släppt den här säsongen sedan några omgångar tillbaka och rustar nu inför kommande säsong.

Malmö FF har rutinen och erfarenheten i sin trupp att man bara ska vinna en sån här viktig match. Man har allsvenskans bredaste trupp. Läget i truppen ser dessutom bra ut. Man har en bra känsla i laget efter både vunnit i Europa League och spelat bort rivalen AIK ifrån sina guldchanser. Malmö är offensivt starka och hela allsvenskan kan komma att avgöras på målskillnad om Djurgården förlorar sin match idag därför kommer Malmö FF spela en attack fotboll även om man leder med 1,2 mål.

Genom denna analys så lockar hörn spelet i denna match likt Hammarby matchen.

Bortalaget totalt 6.5 hörnor till oddset 2.50 hos LeoVegas

  • Malmö FF måste vinna och det bör dom göra men kan bli målskillnad som avgör = bara offensivt som gäller.
  • Örebro har ett ungt lag och inget att spela för.
  • Malmö FF har vunnit 4 av 5 inbördes möten.
  • Senaste mötet mellan lagen hade Malmö 8 hörnor.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 13:00

 

Rygga till 2.50 på LeoVegas