Djurgården har guldet i sina händer. Det krävs endast 1 poäng mot Norrköping så är guldet säkrat! Klarar man pressen? Hammarby och Malmö FF är hack i häl och måste vinna sina matcher. Vinner dom och Djurgården förlorar, då avgörs fotbolls allsvenskan 2019 på målskillnad!

Djurgården har ingen lätt sista match mot Norrköping borta. Förvisso så har Norrköping inget att spela för men det är ett riktigt bra lag och Djurgården kommer få kämpa för sina poäng idag. På 10 spelade matcher på hemmaplan har man vunnit hela 9(!) stycken. Med ett målsnitt på 3.00. Norrköping har hållit nollan i 4 av sina 5 senaste matcher. Man har verkligen varvat upp, dock en aning försent för att haka på topp 3 lagen. Hade man spelat som man spelat sina senaste matcher hela säsongen hade man också krigat om guldet.

Om Malmö FF har den bredaste truppen i allsvenskan och Hammarby spelar den roligaste fotbollen, så spelar Djurgården otroligt disciplinerat och är urstarka i det defensiva arbetet där man spelar tight. Dom chanser man får framåt förvaltar man mer än väl. Läget i truppen är bra. Man får tillbaka Nicklas Bärkroth och Edward Chilufya. Erik Berg samt Jacob Widell Zetterström är skadade sedan en tid och det verkar inte påverkat Djurgårdens framfart speciellt mycket.

Det är två lag som är defensivt starka. Det ser man inte minst om man tittar tillbaka på historiken mellan lagen. Dom 3 senaste matcherna mellan lagen har slutat 1-1. Därför känns det vettigt att fokusera på just målspelet i denna match.

Totalt under 2.5 mål till oddset 1.76 hos LeoVegas

  • 3 senaste inbördes mötena har slutat 1-1.
  • 4 av 5 inbördes möten har blivit 2 mål eller färre.
  • Två defensivt starka lag.
  • Norrköping har hållit nollan 4 av sina 5 senaste matcher.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 13:00

Rygga till 1.76 på LeoVegas