Vi fokuserar självklart hela lördagen åt avgörande i fotbolls allsvenskan! Vem kommer att vinna Lennart Johanssons pokal? Hammarby, Djurgården och Malmö FF har alla chansen!

Samtliga matcher startar 13:00. Hammarby som tar emot ett Häcken som inte har något att spela för på Tele2 Arena. Djurgården leder tabellen med 65 poäng, Hammarby och Malmö FF har bägge 62 poäng. För Djurgården räcker det med oavgjort för att dom ska vinna guld, men skulle dom förlora mot Norrköping borta och Hammarby vinner då avgörs det på målskillnad!

Både Malmö och Hammarby måste vinna för en guldchans. Olidligt spännande!

Normalt ska Hammarby vinna den här matchen, men man vet aldrig i avgörande matcher med nerverna. Hammarby har 8 raka vinster på hemmaplan och är nästintill oslagbara på hemmaplan. Man ett målsnitt på 3.60 dom 5 senaste hemma matcherna. Läget i truppen är bra.

Häcken är ett bra lag men har ingenting att spela för därför är det en otrolig svår match att analysera. Hammarby kommer gå all in redan från start. Jag har svårt att tänka mig att nerverna håller tillbaka dom. Med sin fanatiska hemmapublik så växer Hammarby och det känns som dom kommer pressa hårt på Häcken vilket kan leda till mycket hörnor.

Totalt över 10.5 hörnor till oddset 2.23 hos UNIBET

  • Hammarby har en ruggig offensiv och kommer gå all in mot Häckens mål.
  • Häcken har flest hörnor denna säsong i allsvenskan.
  • Senaste mötet mellan lagen slutade med 17 hörnor.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 13:00

Rygga till 2.23 på Unibet