Storfavoriten Liverpool spelar sin premiär match på hemmaplan i Champions League för denna säsong. I första omgången åkte man på en rejäl smäll när man förlorade mot Napoli med 2-0. Nu behöver man vinna för att inte hamna i en dålig trend resten av gruppspelet. Red Bull Salzburg går som tåget och slog Belgiska storklubben Genk med hela 6-2.

Liverpool har vunnit sina senaste matcher i Premier League även fast man inte varit lika överlägsen som man kan vara. Inför kvällens match dras man med en del skador. Målvakten Alisson Becker är långtidsskadad sedan tidigare men även mittfältaren Shaqiri och Matip missar kvällens match.

Salzburg stod för en enastående prestation mot Genk i premiärmatchen. En spelare som verkligen sticker ut är norska supertalangen Erling Håland. 19 åringen stod för ett hattrick mot Genk och har gjort 11 mål på 8 spelade matcher, något som får storklubbarna att dregla. Salzburg har en positiv känsla när man beger sig till anrika Anfield och har absolut potential att störs Liverpool. Red Bull Salzburg är betydligt bättre än många lag Liverpool mött i Premier League dom senaste matcherna och där Liverpool bara vunnit med 1-2 mål. Liverpool kommer behöva slita hårt om man vill ha 3 poäng ikväll.

Båda lagen gör mål till oddset 1.58 hos LeoVegas

  • Liverpool är starka på hemmaplan och behöver göra mål för att ta poäng.
  • Salzburg är en oerhörd fin form och skapar mycket framåt.
  • Salzburg har gjort otroliga 21 mål på sina 5 senaste matcher.

LYCKA TILL VID RYGG! 

MATCHSTART: 21:00

 

Rygga till 1.58 på LeoVegas