Formstarka Napoli beger sig till Belgien för att utmana Genk. Genk åkte på en riktig kall dusch i premiär omgången när man föll mot Red Bull Salzburg med 6-2. Nu väntar ett ännu bättre motstånd.

Topplagen i Grupp E är Liverpool och Napoli. Genk som är ett bra lag ses ändå som gruppens slagpåse. Efter fiaskot mot Salzburg återhämtade man sig snabbt och tog 2 raka vinster i den Belgiska ligan. Nu är man nog revansch sugna inför hemmapubliken och spelar om sin heder även om motståndet ikväll är ytterligare några dimensioner tuffare än vad Salzburg är.

Napoli går som tåget i Serie A där man har 4 vinster på 6 matcher. Dom senaste vinsterna har kommit i slutet och man är som starkast på hemmaplan i Neapel. I Champions League slog man dom regerande mästarna Liverpool med 2-0 i premiären. En riktigt stark bedrift som gav självförtroende en rejäl knuff. Napoli är ett bättre lag än Genk och bör vinna ikväll även om men dras med en del skador i truppen. Mot Brecsia senast skadade Kostas Manolas och Nikola Maksimovic sig. Genk får se upp med Dries Mertens som är i storform, 5 mål på dom 6 senaste matcherna.

Napoli vinner + totalt över 2.5 mål till oddset 1.80 hos UNIBET

  • Napoli är i bra form.
  • Napoli har en betydligt bättre och bredare trupp än Genk.
  • Dries Mertens är i en farlig målform.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 21:00

 

 

 

Rygga till 1.80 på Unibet