SHL rullar vidare. Rögle tar emot nykomlingarna Oskarshamn som har startar säsongen förtroende ingivande. Rögle har startat bäst av alla SHL lag.

Rögle blir att räkna med i år. Dom har något riktigt intressant på gång och fråga är om dom redan denna säsong kan slåss om SM-guldet? Det tror vi! I träningsmatcherna visade man att man kan bli farliga i år och man tog med sig spelet ifrån träningsmatcher direkt in i SHL premiären där man nollade HV71 och vann med 4-0. Senaste spelade man ett hett derby mot Malmö där man också vann med 4-3.

Oskarshamn som är bottentippade kan överraska denna säsong. Man har öppnat överraskande bra. Man tog poäng i premiären borta mot Skellefteå men förlorade i sudden death. Senaste matchen vann man hemmapremiären över Leksand med 4-1.

Rögle saknar sin stjärncenter Ted Brithen efter att han brutit käken. Däremot kommer den snabbskrinnande forwarden Leon Bristedt tillbaka. Bristedt är lika lång som han är bred och stressar motståndarns backar som en duracellkanin.

Det är klasskillnad på dessa lag. Rögle är i en ruggig form med 8 mål framåt på 2 matcher. Rögle har ett klart intressant lag i år med en bra mix av alla olika sorters spelare, hemvändaren från NHL, KHL, NLa Dennis Everberg, Daniel Zaar, veteranen Mattias Sjögren med fina landslags meriter samt framtidsnamnen, Tyska 1a Draft valet Dominik Bokk och Nils Höglander.

Rögle vinner till oddset 1.55 hos NordicBet

Rygga till 1.55 på NordicBet