Ikväll skall det avgöras i Europa League vilket lag som går vidare till semifinal. I första mötet mellan lagen vart det en målglad tillställning där Benfica vann med hela 4-2. Det var starkt utav Frankfurt att göra 2 mål på bortaplan och då ska man tillägga att man hade en mindre spelare på planen efter att Frankfurts försvarare Evan N´Dicka fick rött kort redan efter 20 minuter av matchens gång.

Frankfurt: Laget har överraskat i årets Europa League efter att både slagit ut Inter och Shaktar Donetsk. Inför kvällens match finns det en hel del oro i laget då man har väldigt många på skadelistan ex försvararna Martin Hinteregger, Taleb Tawatha och Timothy Chandler samt mittfälatren Marc Stendera och Sebastien Heller. Dessutom är Evan N´Dicka som fick rött kort i senaste mötet en avstängning. En som är åter i spel efter sin skadefrånvaro är Marco Russ, det återstår att se om Russ spelar ikväll. Adi Hutter har endast 14 (!) spelare att välja mellan ikväll.

Benfica: Man har inte varit lika imponerande i Europa League som man varit i den inhemska ligan. Laget har blandat och gett lite där det brustit lite i defensiven och man har släpp till lite mycket mål. Borta formen är också ett frågetecken då man förlorat mot lag som är betydligt sämre än Eintracht Frankfurt. En positiv nyhet för laget är att Eduardo Salvio är skadefri efter 2 månader.

Sveabetting rekommenderar en dubbelchans X2 i denna match till oddset 2,02 hos Betsson. Lycka till vid rygg!

Matchstart: 21:00

Rygga till 2,02 på Betsson