SPELTIPS: 18/2 Borussia Dortmund – Paris SG

Äntligen har vi kommit fram till åttondelsfinalerna i Champions League! Vi har valt att fokusera på Tyska storlaget Borussia Dortmund som gästas av Paris SG. Det är två riktigt offensiva lag som gör upp ikväll.

Dortmund plöjer fram med sin starka offensiv. Man har gjort 19 mål sina 5 senaste matcher. Sett till hela Bundesliga så har man gjort mest mål framåt av alla lagen hittills. Man hade ett offensivt starkt lag redan från starten av säsongen, men sen norrmannen Erling Håland klev in så har man växlat upp några nivåer till. Den 19 åriga norrmannen slutar inte förvåna. Han öste mål försitt Red Bull Salzburg och värvades till Dortmund. I Dortmund har han mäktat in makalösa 8 mål på 5 matcher. Just på hemmaplan är man riktigt starka med en fanatiskt hemmapublik i ryggen i en kokande arena, Signal Iduna Park som tar över 80,000 åskådare. Akilleshälen för Dortmund är defensiven. Man har släppt in flest mål bakåt av topp 7 lagen i Bundesliga.

PSG är favoriter i detta möte. Laget leder Ligue 1 överlägset och har ett fantastiskt lag när man får allt att stämma. Ett målsnitt på 4,20 sina 5 senaste matcher säger en del. Neymar tillsammans med sina anfallskompanjoner Mbappé och Icardi skapar en livsfarlig trio som Dortmund kommer behöva plocka ner om man ska vinna. Mbappé vilade i helgen, så han lär vara på spelhumör. Just Neymar har dragits med lite skadebekymmer men är beräknad att vara spelklar ikväll.

Mycket tala för en målrik afton. Vi fokuserar på en lockande trippel.

SPELTIPS: 18/2 Borussia Dortmund – Paris SG

Totalt över 2.5 mål + bägge lagen gör mål + Erling Håland gör mål till oddset 2.60 hos UNIBET

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 21:00

 

Rygga till 2,60 på Unibet