Napoli har det tungt och har underpresterat hela säsongen. Det finns mycket mer kapacitet att både begära och hämta. Fiorentina har en uppåtgående trend.

För några veckor sedan sparkade man tränaren Carlo Ancelotti och ersatte honom med Gennaro Gattuso. Men någon effekt på detta har man inte sett. Napolis tunga säsong görs inte bättre av att man har tunga skador. Kalidou Koulibaly och Dries Mertens kommer inte att kunna spela hemma mot Fiorentina. Alex Meret, Nikola Maksimovic, Fouzi Ghoulam och Kevin Malcuit är alla skadade och Mario Rui är avstängd.

Fiorentina har 2 raka vinster i ryggen och endast 1 förlust sina 5 senaste matcher. Idag saknar man dock en av sina viktigaste spelare, fransmannen Franck Ribery pga skada. Även Kevin-Prince Boateng är osäker för spel.

Det är två desperata lag som är behov av vinster och poäng. Historik sett så har det blivit en del kort när lagen mötts. Vi tror det blir en del kort även ikväll. Spelet över 5.5 kort har suttit i dom 2 senaste möten mellan lagen.

Totalt över 5.5 kort till oddset 2.80 hos LeoVegas 

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 20:45

Rygga till 2.80 på LeoVegas