”Dödens grupp” där Inter tar emot Slavia Prag. Ska inte kunna matcha Barcelona och starka Dortmund så måste man vinna matcher på hemmaplan mot lag som Slavia Prag som är ett mycket sämre lag på pappret.

Grupp F
Barcelona
Borussia Dortmund
Inter
Slavia Prag

Inter: Laget har öppnat Serie A på bästa sätt. 3 matcher = 3 segrar. Motståndarna har dock inte varit den bästa men det är bra att vinna ”måste” matcherna. Nyförvärvet Romelu Lukaku har redan hittat sin plats i sin nya klubb efter att gjort 2 mål på 3 matcher vilket är klart godkänt. Lukaku kan få en nytändning i sin nya klubb tack vare tränare Conte. Lukaku som anklagats för att vara otränad har gått ner 5 kg sedan han kom till klubben.

Slavia Prag: Man är klara underdogs i denna grupp. Men man har allt att vinna och kommer ge alla lagen en rejäl kamp. Slavia Prag är en gedigen bra fotbolls klubb sett i Europeiska mått men man tillhör inte toppskiktet som dom övriga 3 lagen tillhör i denna grupp. I den inhemska ligan tillhör man dom bästa lagen tillsammans med Viktoria Plzen. I år har man spelat 9 matcher och har 7 vinster och 2 oavgjorda resultat, man har alltså inte förlorat än i ligan vilket gör att man ligger ohotad på 1a plats. Statstiken är fin då man endast släppt in 2 mål på dom 9 matcherna och gjort 19 mål framåt.

Inter är storleken större och bör vinna denna match med tanke på hemmaplan och sin fina form. Vi kommer rekommendera 2 olika sorters spel.

Inter vinner matchen till oddset 1.54 hos UNIBET

Inter vinner matchen + Romelu Lukaku blir målskytt + över 3.5 kort till oddset 3.35 hos UNIBET

  • Inter bör vinna på hemmaplan med tanke på sin fina form.
  • Inter är ett klart bättre lag än Slavia Prag på pappret.
  • Romelu Lukaku har hittat målformen och blivit en ny spelare tack vara Conte.
  • Slavia Prag kommer spela fysiskt för att kunna störa och få Italienarna ur balans.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

 

Rygga till 3.35 på Unibet