Äntligen drar Champions League igång på riktigt! Vi börjar med att fokusera på ett gigant möte mellan tyska storlaget Borussia Dortmund som tar emot Barcelona inför 80,000 fans på Signal Iduna Park i ”dödens grupp”.

Grupp F
Barcelona
Borussia Dortmund
Inter
Slavia Prag

Dortmund: Laget har börjat övertygande i Bundesliga med 3 vinster och 1 förlust. Man ses som Bayern München största utmanare denna säsong. Dortmund är ett offensivt starkt lag det ser man inte minst i statistiken ifrån Bundesliga där man mäktat in hela 13 mål på 4 matcher. Inför den här matchen tar man med sig sin senaste vinst emot topplaget Leverkusen där man vann med 4-0. Dortmund har ett bättre lag än på flera år och Barcelona kommer få svettas ikväll.

Barcelona: Barcelona är alltid med i försnacket om att vinna Champions League titeln, med all rätt. Laget visar finfin form efter att kört över Valencia i helgen med 5-2. Luis Suarez kom in i mitten av matchen efter att matchas lite försiktigt pga sin tidigare skada. Suarez visade fansen att dom inte behöver oroa sig för hans form genom att skjuta in 2 mål i matchen. En annan positiv nyhet för laget är att Messi är på väg tillbaka inom kort ifrån sin skada. Kanske t.o.m ikväll? På Camp Nou är Barcelona livsfarliga men man har haft det tuffare på bortaplan där man åkt på förlust mot Bilbao och spelat lika mot Osasuna. ’

Två offensivt starka lag tala för en del mål. Vi tror att det kan bli en riktigt underhållande fotbolls match.

Totalt över 2.5 mål + Båda lagen gör mål till oddset 1.56 hos UNIBET

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 21:00

Rygga till 1.56 på Unibet