Manchester City ser ruskigt bra ut denna säsong. Till och med ett snäpp bättre än förra säsongen. Vad jag kan se så är Liverpool dom enda som kan utmana Man C om titeln i år. I premiären förra helgen körde Man C över West Ham och vann med 5-0. Tottenham vann förvisso med 3-1 mot Aston Villa men den segern satt långt inne. Man gjorde första målet i matchminut 76 och dom två resterande målen som avgjorde matchen gjordes dom sista 5 minuterna av matchen.

Bägge lagen är ju inte helt främmande för varandra, man möttes i semifinalen i Champions League. Andra matchen i semifinalen minns väl dom flesta eftersom det blev 5 (!) mål dom första 20 minuterna. Man C vann den matchen med 4-3 men åkte ändå ut ur Champions League eftersom Tottenham hade gjort fler mål på borta plan (3st). Första matchen slutade 1-0 till Tottenham. Det är oerhört viktigt för Tottenham att man får igång Harry Kanes målproduktion om man ska vara med och jaga om en titel i år. Det bådar gott med tanke på att käre Kane gjorde 2 mål i mot Aston Villa.

Det kommer bli en jämn match och vi hoppas lagen bjuder på en lika underhållande fotboll som i senaste Champions League matchen lagen möttes.

Vi rekommenderar en kombo inför denna match

BÄGGE LAGEN GÖR MÅL + UNDER 11.5 HÖRNOR TILL ODDSET 2,85 HOS UNIBET

  • Man C jagar revansch efter uttåget ut Champions League mot Tottenham.
  • Dom 5 senaste matcherna lagen mötts har alla matcher slutat med under 11.5 hörnor.
  • Båda lagen fick igång målproduktionen i premiären.
  • Harry Kane är tillbaka efter missat matcherna mot Man C i Champions League.
  • När två så pass jämna lag möts så brukar det inte bli mycket hörnor om man ser till historiken.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 18:30

 

Rygga till 2.85 på Unibet