Då är det dags för avgörande matchen mellan Porto och Liverpool i Champions League. I match 1 vann Liverpool på hemmaplan med 2-0. Sett till matchen gjorde Liverpool ingen super match men dom gjorde jobbet och vann till slut.

Porto: Man har egentligen ingenting att förlora. Pressen är på Liverpool, Porto kan gå ut och spela sitt spel. Vi alla såg vad som skedde mellan Ajax och Juventus igår. Allting kan hända. Likt Ajax spelar Porto en offensiv, rolig fotboll vilket vi inte riktigt fick se i match 1 mot Liverpool då Liverpool spelade smart och inte gav Porto mycket chanser. Denna match kommer Porto gå aggressivt på mål och med hemmapubliken i ryggen tror vi Porto har stor chans att näta. Porto ligger 2 i inhemska ligan och har häng på Benfica om ligatiteln. Porto har gjort mål i 9 av sina 10 senaste matcher. I åttondelen såg vi Porto göra 3 mål på hemmaplan mot Roma.

Liverpool: Liverpool som är det bättre laget har både chans att ta sig vidare i CL och vinna Premier League denna säsong. Noterbart är att Liverpool har släppt in baklängesmål i 6 av dom 10 senaste matcherna och då mot sämre motstånd än Porto. Liverpool som kommer backa hem och försvara sin 2-0 ledning måste gå på kontringar när tillfällen ges.

Eftersom Porto måste göra mål så kommer spelet öppna upp sig och Liverpool har chans att kontra, vilket kommer resultera i att det kommer bli mål i denna match. Porto snittar 2,10 mål dom senaste 5 matcher och Liverpool snittar 2,30 mål dom senaste 5 matcherna. Vi tror båda lagen kommer näta idag och vi rekommenderar spelet – ”Båda lagen gör mål” till oddset 1,77 hos Betsson. Lycka till vid rygg!

Matchstart: 21:00

Rygga till 1,77 på Betsson