Premier League klubbarna har dominans i årets Champions League. Dags för match 2 mellan Manchester City mot Tottenham där Tottenham vann första mötet med 1-0 i en rätt händelsefattig match där Tottenham nätade i 78 minuten. Man C hade chans att göra 1-0 men brände en straff.

Vi tror att denna match kommer bli en jämn historia. Laget har mött varandra 1 gång i PL i år där Man C vann med 1-0. Det är väldigt jämnt mellan dessa lag. Sett till tabellen i ligan ligger Tottenham på en 3e plats och Man C ligger på en 2a plats. Dock skiljer det 16 poäng mellan lagen och Man C slåss mot Liverpool om liga titeln.

Noterbart är att lagen möts återigen i Premier League om 3 dagar (!) En positiv nyhet är att Man C Kevin De Bruyne var tillbaka i senaste ligamatchen mot Crystal Palace och gjorde 2 mål efter en skadedrabbad säsong. En frisk och spelglad De Bruyne är precis vad Man C behöver inför ikväll.

Efter vår analys så tror vi på en målsnål match därför rekommenderar vi spelet – ”under 2,5 mål” till oddset 2,65 hos Betsson. Lycka till vid rygg!

 

Rygga till 2,65 på Betsson