SPELTIPS: 17/2 Chelsea – Manchester United

En riktigt tungviktsmöte i Premier League drabbas samman under måndags kvällen när Manchester United reser till London för att möta Chelsea. En viktig match då det spelas om plaster i Champions League och Europa League.

Chelsea befinner sig just nu på en 4e plats i tabellen. Bakom Chelsea är det jämt poängmässigt och det finns flera lag som nosar dom i nacken. Man tog viktig poäng i senaste matchen mot Leicester när man spelade 2-2. Chelsea har annars spelat relativt ojämnt hela säsongen. Man har blandat riktigt fina prestationer med halvdana insatser. På Stamford Bridge är man oftast starke än på resande fot. Chelsea största akilleshäl är försvarsspelet. Målvaktsspelet har inte stämt och första målvakten Kepa har med rätta fått utstå en del kritik efter hans prestationer mellan stolparna. Veteranen Willy Cabalero ersatte honom senast. Vi får se om Kepa eller Cabalero står ikväll.

Manchester United är som Chelsea, lite ojämna i sitt spel. United har en tung skadelista just nu med namn som Paul Pogba, Marcus Rashford samt Scott McTominay borta. Även Axel Tuanzebe är borta. United inledde säsongen med att slå Chelsea 4-0 på Old Trafford. Man vann över Chelsea igen med 2-1 i ligacupen. Rashford stod för 4 av Uniteds mål. Nu saknas han. Ett klart avbräck och Uniteds offensiv är noterbart sämre utan hans närvaro. Man har gjort 0 mål sina 4 senaste PL matcher, ett uselt facit. Osäkert runt anfallaren Odion Ighalo so är inlånad ifrån Shanghai Greenland Shenua på ett 6 månaders kontrakt. Startar han ikväll eller börjar han på bänken? Det återstår att se. Det vi vet är att Ighalo är en duktig målskytt. Detta fick vi skåda när han spelade i Watford innan flyttlasset gick till Kina.

SPELTIPS: 17/2 Chelsea – Manchester United

X2 till oddset 1,88 hos UNIBET

  • Spelet har suttit i 5 av 5 senaste matcher mellan lagen. Manchester har vunnit 2 gånger över Chelsea denna säsong.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 21:00

 

Rygga till 1,88 på Unibet