EM börjar närma sig sitt slut och många lag är redan klara för turneringen. Ett av lagen som är klara är England som möter Kosovo i sista matchen i grupp A.

England och Tjeckien är redan klara för EM nu gäller det bara att göra en snygg avslutning på gruppspelet. Den engelska förbundskaptenen Southgate lär röra om i startelvan kan vi räkna med. Kosovo har inget att spela för, förutom heder och avsluta EM-kvalet på ett snyggt sätt inför hemmapubliken, och det tror jag man gör också. Dock är drömmarna om ett EM inte helt krossade ännu. Kosovo har fortfarande chansen att ta sig till EM via playoff, tack vare Nations League. Nu kommer man att göra upp med tre andra lag från League D, och även om det krävs mycket från Kosovo, så är ett avancemang inte omöjligt.

Första mötet i England vart ett riktigt målkalas, 5-3 till England slutade matchen. Att Kosovo gjorde 3  mål på Wembley är bara det en prestation i sig. På hemmaplan har Kosovo gjort det riktigt bra. Faktum är att landslaget är obesegrade i tio raka matcher på hemmaplan. Ett riktigt fint facit. Kosovo har även gjort mål i sina 10 senaste hemma matcher.

Domare till denna match är 43-årige Pawel Gil från Polen. Gil dömer till vardags i den Polska högsta divisionen och är känd för att dra korten relativt ofta. Kosovo har dragit på sig 20 kort under detta EM-kval (7 matcher) det ger ett snitt på nästan 3 kort per match.

Genom denna analys hittar vi en trippel som vi känner är spelvärd.

Kosovo över 1.5 kort + Bägge lagen gör mål + Totalt över 2.5 mål till oddset 3.40 hos LeoVegas

  • Kortspelet, målspelet och bägge lagen gjorde mål satt i deras senaste möte.
  • Kosovo snittar nästan 3 kort per match i EM.
  • Kosovo har gjort mål på hemmaplan i 10 raka matcher.
  • Rotation i England vilket ofta leder till mål bakåt eftersom man inte är samspelta.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 18:00

Rygga till 3.40 på LeoVegas