Modo tillsammans med Björklöven är en klass för sig denna säsong i ishockeyallsvenskan. Modo har 4 raka vinster och gjort 21 mål dom 4 senaste matcherna. Dagens motståndare Tingsryd kommer få det svettigt. Lagen har mötts vid 2 tillfällen denna säsong där Modo vunnit bägge matcher övertygande, med en total målskillnad på 9-2.

– Det saknades speed i benen i gårdagens match så det har vi lagt energi på under torsdagens träning. Vi svarade inte för en bra insats senast mot AIK och är inte nöjda med prestationen, men vi är nöjda med resultatet. Så det är det vi får ta med oss. Det är även det som kommer att stå i historieböckerna om den här matchen, kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist till MODO Channel och fortsätter:

Inför Tingsryds matchen säger Hellkvist följande:

– Vi har kontrollerat de tidigare mötena från start och det gäller för oss att förstå att det som väntar är en unik match och vi ska inte fastna i det som har varit. Det är klart att vi vill att det ska se ut som det gjort i de tidigare matcherna, men det finns inga garantier för det. Vi ska stämpla in rejält och det gäller att vara förberedd för alla scenarion i matchen.

Tingsryds form är sisådär. 2 vinster och 3 förluster dom 5 senaste matcherna. Vinsterna har kommit mot bottenlagen i ligan. Man blev totalt överkörda av Björklöven med 7-0 precis innan årsskiftet. Det är onekligen klasskillnad mellan dessa lag så dagens spel blir enkelt och har ett förvånande bra spelvärde.

Modo -1.5 till oddset 2.02 LeoVegas

LYCKA  TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

 

Rygga till 2.02 på LeoVegas