Igår gick Malmö och AIK om Djurgården. AIK tog första platsen. Vinner dock DIF ikväll så tar man tillbaka platsen lika fort. Med andra ord så är det en måste match för Djurgården! Som just nu har lika många poäng som Malmö FF, 47 medans serieledande AIK har 49. Som ni ser så är det är otroligt spännande. Senaste Djurgården vann var för 14 år sedan, 2005. Nu har man nästan chansen i egna händer. Nu väntar ett formsvagt Helsingborg som man nästan bara ska slå.

Djurgården: Laget hade 6 raka segrar i ryggen tills den senaste derby matchen mot AIK, där man föll med 1-0. Djurgårdens styrkor är helt klart defensiven där man är som en mur. Statistiken talar sitt tydliga språk med minst insläppta mål i hela allsvenskan, 13 st på 22 spelade matcher. Offensivt så förvaltar dom lägen man får under matcherna och är ruskigt effektiva.

Helsingborg: Det finns mer att kräva av Helsingborg den här säsongen men klubben har haft en hel del turbulent med tränarbyten etc vilket bidrar till att säsongen sett ut som den gjort. Vinsten senast mot Östersund var fruktansvärd viktig för laget, inte bara för att boosta självförtroendet men även oerhört viktig inför slutet av bottenstriden. Innan Östersund matchen så hade man inte vunnit på 8 raka matcher. Helsingborg befinner sig just nu på en 11e plats. Vi ser inte att Helsingborg ska kunna störa Djurgården något speciellt på Tele2 arena ikväll.

Vi tror Djurgården håller nerverna i styr och tar hem denna seger.

Totalt över 2.5 mål till oddset 1.74 hos NordicBet

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

 

Rygga till 1.74 på NordicBet