Det är dags för omgång 2 i franska Ligue 1. I första omgången vann Lyon enkelt över Monaco med 3-0 och Angers vann över Bordeaux med 3-1. Lyon som ofta placerar sig i toppen av ligan år efter år medans Angers huserar mestadels i mitten av tabellen. Lyon har tappat en viktig kugge inför denna säsong, nämligen mittfälataren Ndombele  som gick till Tottenham. Men laget har värvat friskt under sommaren och fått in mycket nytt intressant blod i truppen, bl.a. Thiago Mendes, Youssouf Koné  och Joachim Andersen.

Angers viktigaste spelare Jeff Reine-Adelaide som tillhört Arsenal stod för 1 mål och 1 ass i premiär matchen mot Bordeaux. Jeff Reine-Adelaide ryktas på väg bort och just till Lyon så det återstår att se om han är tillgänglig för spel ikväll. Man har även värvat in Mathias Pereira Lage ifrån Ligue 2-klubben Clermont Foot 63. I premiären stod han för ett mål och en assist. Mittfältaren köptes för  1.5 miljoner euro och kan vara en riktig guldklimp för klubben.

Lagen har mötts 5 gånger sedan 2017 och Lyon har vunnit 3 matcher och spelat oavgjort i 2 matcher. I alla 5 matcherna har det blivit mål ifrån bägge lagen och målmässigt har det varit över 2.5 mål i 4 av 5 matcher.

BÅDA LAGEN GÖR MÅL TILL ODDSET 1,68 HOS UNIBET

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 20:45

 

Rygga till 1,68 på Unibet