Formsvaga AIK ska försöka ta sig an starka Björklöven under lördagen. Det är över 4000 biljetter sålda i A3 arena så räkna med bra tryck på matchen.

AIK är helt under isen. Man tappade mer än halva laget inför denna säsong och föreningen har en tuff ekonomi vilket gör att man inte kunnat värva dom riktiga spetsspelarna. Man är ett div 1 lag på pappret och fortsätter hela säsongen som den har gjort hittills för AIK så kommer man spela div 1 säsongen 20/21. AIK ligger sist i tabellen med endast 3 vinster på 18 matcher. Man har släppt in flest mål i serien 63 stycken och gjort minst 32 stycken. AIK är i kris och har 8 raka förluster(!)

Björklöven storsatsar och har en av sina bästa trupper på flera år. Man har 1 mål och det är SHL. Man ligger just nu på en tredjeplats i tabellen med BIK Karlskoga (1 match mer spelad) och Modo före sig. Vinner man idag går man om BIK Karlskoga. Det är 4 lag som kommer göra upp om SHL platserna det är dessa 3 lag och Timrå. Man har en grym defensiv med seriens bästa målvakt kombinerat med en kraftfull offensiv. Man har tagit in virvelvinden Fredrik Weigel ifrån finska ligan som har flera års erfarenheter ifrån allsvenskan och är en gedigen poänggörare. Weigel har gjort 3 poäng på 3 matcher nu och fler lär det bli.

Att AIK som har gjort minst mål i hela allsvenskan ska vinna över laget som släppt in minst mål och dessutom har seriens bästa målvakt. Det är långsökt. I våra ögon finns det bara 1 vinnare och det är Björklöven, som dessutom lär vinna med några mål.

Björklöven -1.5 till oddset 1.81 hos UNIBET

  • AIK är i usel form, 8 raka förluster och klart sist i tabellen.
  • Björklöven är i god form och ett klart bättre lag.
  • Klasskillnad på lagen.
  • Björklöven har släppt in minst mål i ligan och AIK har gjort minst mål. Säger en del om förutsättningarna.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 18:00

Rygga till 1.81 på Unibet