Hemmastarka Halmstad tar emot storsatsande Nybro som går som tåget i södra division 1.

Halmstad har överraskat många i början av säsongen. Man var uträknad från start eftersom man har fått kvala dom senaste säsongerna men med nöd och näppe hållit sig kvar i division 1 hockeyn. Laget befinner sig just nu på en 4e plats i tabellen med 5 vinster på 8 matcher. Stor anledning till att det har gått så bra är att man har e riktigt stark defensiv och en lysande målvakt i Anton Malmborg som har bäst statistik i div 1 södra. På hemmaplan är man extra starka, man har 4 vinster av dom 5 senaste matcherna på hemmaplan. Man har endast släppt in 7 mål sina 5 senaste hemma matcher vilket är ett målsnitt på 1,4.

Nybro gör sin största satsning på många år. Man har ett mål denna säsong och det är allsvenskan. Man leder div 1 södra med 5 vinster på 8 matcher. Dom 5 vinsterna har kommit dom 5 senaste matcherna så formen går det inte att klaga på. Nybro har också en duktig målvakt i Robin Johansson som också ligger i topp i målvaktsligan i div 1 södra.

I grunden har Nybro ett bättre lag än Halmstad men form slår klass och just nu är det två formstarka lag som möts, med lika många segrar i div 1 södra. Vi tar hänsyn till Halmstads duktiga målvakt och vassa defensiva spel samt att Nybros målvakt också är väldigt bra därför tror vi det kan bli en målsnål historia. Men oddset är generöst eftersom spelbolagen bara gått på historiken

Under 5.5 mål under ordinarie tid till oddset 1.66 hos NordicBet

  • Två av seriens bästa målvakter gör upp.
  • Halmstad är starka på hemmaplan och styrkan är i det defensiva spelet.
  • Spelet har suttit i 4 av 5 senaste borta matcher för Nybro.
  • Spelet har suttit i Halmstads 3 senaste hemma matcher.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

Rygga till 1.66 på NordicBet