Vi fokuserar på ytterligare ett toppmöte. Malmö FF ligger på 3e plats och jagar SM-guldet. Men tabellen är så fruktansvärt jämn så Norrköping som ligger på 7e plats har också möjlighet till SM-guldet. Även fast fast det är flera placeringar emellan och Norrköping är som sagt på en 7e placering så skiljer det bara 4 poäng mellan Malmö och Norrköping. Så här spännande har inte Allsvenskan varit på flera år där så många lag har guld häng.

Malmö FF: Malmö har haft ett tufft spelschema där man varvat Allsvenskt spel och Europa Spel. Malmö FF har en av dom bredaste trupperna i årets allsvenska där man har en otrolig offensiv kraft med Markus Rosenberg i spetsen. Malmö måste ha 3 poäng idag för att få guldvittring men dom kommer inte få det lätt mot ett formstarkt Norrköping.

IFK Norrköping: Norrköping är behov av 3 poäng lika mycket som Malmö. Man har kapacitet i truppen med spelare som Alexander Fransson, Simon Thern, Christoffer Nyman och inte minst Sead Haksabanovic som är bland de hetaste spelarna i serien just nu. Noterbart är att anfallren Kalle Holmberg är borta inför dagens match pga skada. Holmberg som inte gör sin bästa säsong har ändå visat en positiv formkurva då han gjort 2 mål dom 3 senaste matcherna.

Två offensiva lag gör upp och som är i behov av att vinna. Det luktar mål. Vi har hittat ett super intressant spel och det är ett kombinationsspel.

Kombination: Båda lagen gör mål + (Dubbelchans) IFK Norrköping eller oavgjort + över 2.5 mål till oddset 7.00 hos UNIBET

  • Två offensiva lag som jagar poäng för SM-guld och Europa platser.
  • Senaste 4 av 5 senaste mötena har det blivit 3 mål eller fler.
  • Malmös målsnitt hemma är 2,80 , Norrköpings målsnitt borta är 2,00
  • Dom 3 senaste mötena har inte Norrköping förlorat mot Malmö.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 17:30

 

Rygga till 7.00 på Unibet