Dags för match 4 i denna VM turnering. Ryssland ligger 2 i tabellen på samma poäng som 1an Schweiz, men man har gjort mindre mål. Italien ligger klart sist och har släppt in 20 mål på 3 matcher. Och man har gjort (0) mål. Italiens målvakt har haft det svettigt och fått 184 skott mot sig på 3 matcher. Man kan fråga sig vad Italien och Storbritannien har att göra i ett A-VM..

Ryssland är favoriter i denna turnering med tanke på den trupp man har. Inför kvällens match ska man bara vinna, även om man skulle spela på halvfart. Men Italien kan passa Ryssland för då får ryssarna chans att spela ut och briljera eftersom dom är så tekniskt duktiga. Italienarna spelade igår mot Lettland och förlorade förvisso bara med 3-0 men siffrorna tala inte för hur matchen såg ut. Letterna vann skotten med 65-15. Ryssland vilade igår och är garanterat spelsugna inför kvällen.

Eftersom Italien hade en tuff match igår så tror vi dom faller ihop som ett kort hus idag. Spetskompetens mellan letterna och ryssarna är stor. Om Ryssland skjuter 65 skott ikväll som letterna sköt igår så kommer dom göra 10 mål.

Spelbolagen har tagit bort oddsen på Ryssland. Så stora favoriter är dom inför kvällens match.

Över 7,5 mål ikväll till oddset 1,69 hos BETSSON

  • Italien är trötta efter matchen igår.
  • Ryssland har fått 1 dag mer vila.
  • Ryssland ska vinna även på halvfart mot Italien.
  • Ryssland har mest spetskompetens i hela VM och gör mål på sina skott.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 20:15

Rygga till 1,69 på Betsson