Hammarby som är i storform tar emot Östersund på Tele2 arena. 2 lag som figurerar i toppen av tabellen. Östersund som överraskat i hittills av säsongen. Många trodde att det skulle gå betydligt tyngre med tanke på alla skandaler innan säsongen och att man har tappat många topp spelare, man tappad även demontränaren Potter till Swansea. Alla kritiker har haft fel när det kommer till Östersund FK.

Hammarby: Man ligger på en fjärdeplats i tabellen med 4 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster. Formen på hemmaplan går inte att klaga på. Man har spelat 4 matcher på hemmaplan hittills och man har inte förlorat en enda gång. Man har vunnit tom alla förutom 1 match som slutade oavgjort. Räkna med att Hammarby kommer ha guld i sikte hela säsongen. Östersund bör se upp med anfallsduon Muamer Tankovic och Nikola Djurdjic som är i riktigt bra form.

Östersund: Det finns bara en sak som gäller för Östersund i år och det är guld, har klubben gott ut och sagt. Östersund spelar en offensiv och rolig fotboll. Man snittar 1,25 mål på dom 8 spelade matcherna i allsvenskan. Framförallt på hemmaplan är man starka. Man har spelat 4 matcher på hemmaplan och har inte förlorat någon än. Den senaste matchen man spelade, så spelade man oavgjort mot topplaget Häcken på bortaplan. Så formen är bra. Tyvärr ser det ut som att Östersunds givna målvakt Aly Keita inte kommer till matchspel idag heller pga skada. Ett tungt avbräck för laget. Keita missade dom 2 senaste matcherna mot Kalmar och Häcken.

”Hammarby & över 1,5 mål” till oddset 1,52 hos Nordicbet

  • Hammarby snittar 2,0 mål på hemmaplan i årets allsvenska.
  • Hammarby har inte förlorat på hemmaplan i årets allsvenska.
  • Hammarby har bättre formkurva än Östersunds borta form.
  • Hammarby har en bättre trupp än Östersund.

LYCKA TILL RYGG!

MATCHSTART: 19:00

Rygga till 1,52 på NordicBet