Storfavoriten Malmö FF tar emot Östersund. Detta är en liten måste match för Malmö som har lite att bevisa efter dom 2 tidigare matcherna. I premiärmatchen fick man bara 1-1 på hemmaplan mot Häcken och borta mot Sundsvall vart man överkörda och förlorade med hela 3-1. För Östersund har det gått desto bättre. I premiären fick man den tuffaste tänkbara starten, borta mot fjolårs mästarna, AIK där man tog poäng i en 0-0 match. I andra matchen på hemmaplan vann man en målrik match mot nykomlingarna Falkenberg.

Malmö: Malmö är ofta väldigt starka på hemmaplan. Inför dagen får man ett fint tillskott i att lagkaptenen Markus Rosenberg gör sin debut för i år. På skadelistan finns Behrang Safari, Franz Brorson och Lasse Nielsen. Man är ett av dom bästa offensiva lagen i årets allsvenska. Det som är ett frågetecken är defensiven, där det finns mer att jobba på.

Östersund: Östersund har fått börja på en helt ny kul med tanke på att man tappat stora delar av sitt succé lag ifrån i fjol + att man tappade succé tränaren, Potter. Sett till dom 2 första matcherna så kan man nog inte önskat sig en bättre start på årets säsong. Östersund har fått in 2 intressanta nyförvärv i Charlie Colkett och Hosam Aiesh som Malmö bör ha lite extra ögon på.

Sveabetting tror att det kommer bli islossning nu för Malmö med tanke på att man är starka på hemmaplan och sin viktigaste spelare, Markus Rosenberg debuterar för säsongen. Malmö är och ska vara ett bättre lag än Östersund. Vi rekommenderar en rak 1a på Malmö till oddset 1,50 hos Betsson. Lycka till vid rygg!

Matchstart: 17:30

Rygga till 1,50 på Betsson